Atlassian, Blogg

Portfolio for JIRA: Portföljverktyg för agila team

Vi har nyligen haft ett Atlassian-eventet i Stockholm, Stretch Portfolio for JIRA. Jag tänkte dela med mig av mina tankar efter denna lyckade kväll. 

Atlassian fokuserar på team! Bakom alla stora upptäckter och prestationer finns det ett team som samarbetar för att uppnå fantastiska resultat. Det är team som genomför månlandningar, forskar fram nya mediciner, utvecklar ny teknik. Atlassians produktsvit utvecklas med målet att frigöra potentialen för team.

Atlassians syn på team är något vi på Stretch gärna ställer oss bakom. Innovation skapas i autonoma team. Micro-management dödar skapandelusten. Formulera utmaningarna och låt teamet finna lösningen. I stora projekt krävs samarbete och kommunikation mellan team, samarbete mot gemensamma mål. Ge teamet ro att fokusera på uppgiften.

 

 

Intressenter på olika nivåer behöver synlighet och möjlighet att följa upp progress. Vad arbetar våra team med just nu och vad ska vi fokusera på i framtiden. Genom att använda Atlassians Portfolio for JIRA kan vi ge intressenterna verktyget att fånga upp progress och göra agila planer för alla sina team. Hantera din master backlogg i din liveplan. Basera beslut och prioritering på realtidsdata från teamets dagliga arbete i Atlassians JIRA Software. Koppla planen till projekt, agila tavlor eller filter och låt prognosen i planen hjälpa er att prioritera.

Dela inlägget