Atlassiankonsulter

Atlassian Subject Matter Expert (SME)

Ge era team bästa möjliga förutsättningar för att lyckas genom att utöka ert team med ett team av certifierade Atlassiankonsulter. Våra Atlassiankonsulter skapar förutsättningar för att ni ska få ut maximal nytta av Atlassians unika verktyg. Vi vet att värdet kommer ifrån användningen och vi vet hur ni kommer dit!


Stretch Addera

Teamleveranser

Vi ser styrkan i att leverera som ett team – då vet vi att ni får ut mest värde. Ni får hjälp och stöd där ni behöver och av rätt kompetens. Ni får konsulter med bred och djup kunskap inom Atlassian för att kunna nyttja produkterna på bästa sätt. Stretch Addera strävar efter att vara Skandinaviens ledande Atlassian Expert med syftet att frigöra kraften i era team.

Stretch Atlassian SME har lång erfarenhet av att implementera Atlassian-verktyg i olika branscher. Det kan röra sig om ny funktionalitet, utökat verktygsstöd, roadmap och förvaltningsmodell. Vi omsätter era behov till såväl process som verktygskonfiguration och skapar hållbara lösningar.


Teamoptimering sedan 2004

Lyft ert team med våra Jirakonsulter

Leverera affärsvärde kontinuerligt med Atlassian

Vi har konsulter som har arbetat med Atlassian sedan 2004 då det enda välkända verktyget var Jira. Nu finns en hel portfölj av Atlassianapplikationer som kan stödja hela din ALM-, SDLC-process och våra experter har kunskap inom hela verktygsfloran inklusive marknadsledande add:ons från marketplace som exempelvis ScriptRunner, Tempo och EazyBi. Atlassian SME hjälper er att balansera mellan styrning och enkelhet i er konfiguration, så att era team kan nå sin fulla potential och skapa affärsvärde ofta.

Frigör kraften i era team på alla nivåer

Vi hjälper er att maximera styrkorna i era Atlassianapplikationer. Vi kan även hjälpa till med att anpassa era processer enligt ITIL eller PM3. Vill du få ordning på krav, buggar, processer, risker eller andra flöden? Behöver ni ett nytt dynamiskt intranät eller en ny wiki? Låt några av Skandinaviens mest erfarna Atlassiankonsulter beskriva hur vi på Stretch kan hjälpa er nå en helt ny nivå.

Vi ger er stöd i hela processen från licensfrågor, installation, driftsättning, konfiguration, kurser, workshops och vägen till rätt förvaltning.

Kontakta oss så berättar vi mer!