Blogg

Pop-up Office i Karlstad: Sol, Samarbete och Teamkänsla

Atlassian-teamen träffas, ”Talang vinner matcher, men teamwork & intelligens vinner mästerskap”

Vi har precis avslutat ännu ett fantastiskt pop-up office, den här gången i vackra Karlstad. Kollegor från Stockholm, Växjö, Göteborg, Malmö, Karlstad, Harstad och Oslo samlades på vårt kontor i Karlstad för några produktiva och riktigt roliga dagar.

Arbetsglädje

Produktiviteten flödade, teamen arbetade sida vid sida, det delades idéer och löstes problem på ett effektivt sätt. Det är en fantastisk känsla att kunna diskutera Atlassian-lösningar direkt med kollegor från olika städer och kundteam.

Våra gemensamma luncher blev höjdpunkter där vi hade chansen att nätverka och knyta starkare band. På kvällarna njöt vi av en rad roliga aktiviteter. Ett team gjorde en golfrunda på Hammarö, fylld med både utmaning och skratt. Några besökte Lars Lerin museet och blev inspirerade av hans konst.

 

Höjdpunkten var nog ändå kvällen med vår kryssning i skärgården utanför Karlstad. Stämningen var på topp i solskenet, trubaduren spelade, och vi minglade i den försomrigt vackra naturen.

Under vår promenad till båten passade vi på att diskutera både dilemman och utmaningar vi stött på i arbetet. Det var en öppen och ärlig stund som gav oss alla nya insikter och perspektiv. Det är sådana stunder som verkligen bygger starka team.

Tips för ett Fantastiskt Pop-up Office

Här är några tips för att göra ert pop-up office till en succé:

1. Ingen gemensam agenda under dagarna – Låt kreativiteten flöda fritt.
2. God mat och mycket fika – Skapa en trivsam och avslappnad atmosfär.
3. Planera roliga och engagerande aktiviteter – Skapa minnen tillsammans genom gemensamma upplevelser.

Vill du vara med på vår nästa resa?

Vi ser redan fram emot nästa pop-up office. Just nu söker vi nya kollegor i Malmö och även på våra andra kontor. Är dina styrkor inom teamwork och Atlassian-verktyg som Jira & Confluence? Läs mer om våra lediga tjänster här.

Dela inlägget