Blogg

Tips! Pop-up office – ger driv i hybridarbetet

Pop-up office

Stretch Addera poppade-up på Orust där teamet tillbringade tre energigivande arbetsdagar på Slussens Pensionat. Regnet slog mot rutan medan vi passade på att sitta tillsammans och arbeta. Att nätverka på tvärs över leveranser, kontor och funktionsområden ger alltid nya insikter.

Det finns styrkor i att arbeta i en hybridorganisation, där kompetensen styr vart arbetet levereras ifrån, där familjeliv och arbetsliv fungerar för individen. Att då återkommande ses utan styrd agenda resulterar i en härlig team pop-up där vi sitter tillsammans, oberoende om man vanligtvis utgår ifrån Malmö, Stockholm, Falun, Karlstad, Göteborg, Växjö eller Oslo.

Pop-up office är inte en traditionell konferens. Alla arbetar i sina kundleveranser, precis som vanligt, med den lilla skillnaden att vi gör det tillsammans, i samma lokal. På kvällen har vi kul tillsammans, bygger nya kontaktvägar och skapar nya sammansvetsande minnen tillsammans. Det blir ett naturligt team-work, där spontana möten uppstår och nya lösningar på problem kommer till ytan.

Förutom det spännande arbetet i leveranserna blev det run-streak, spontana promenader, vedeldad bastu med uppfriskande dopp i vårkyligt hav, matlagning med mästerkock, skratt, regnskurar och solglimtar. Som en bonus fick vi även chansen att lära känna alla nya kollegor som börjat hos oss sedan sist vi sågs.

3 tips för ett bra pop-up office:

  1. Ingen agenda under dagarna
  2. God mat och mycket fika
  3. En plats där ni bor nära tillsammans – dela rum och lär känna en kollega

Vill du med på vårt nästa pop-up office? Just nu söker vi nya kollegor som brinner för teamarbete och Atlassianverktyg som Jira och Confluence.

Dela inlägget