Blogg

Krönika 2018: Ett år med häftiga milstolpar för Stretch Atlassian Team!

– Ring, klocka, ring! Stretch Addera summerar 2018. Ett spännande år som har bjudit på såväl utmaningar som framgångar.

Under året har teamet utökats med en hel rad Atlassian-gurus: Peter, Patrick, Isabelle, David, Sajid, Angelica, Johan, Erik, Marcus och Henrik. Bredare kompetens ger utökad förmåga att hjälpa våra fantastiska kunder att leverera mer med hjälp av Jira, Jira Service Desk, Confluence, Bitbucket, Bamboo och tillhörande add-ons. Läs mer här om hur du blir en del av vårt team!

Q1

Nytt Stretch Addera kontor öppnade upp i Växjö.

Teamet är certifierades inom SaFE, vår kollega Tor, guidade oss i hur man kan skala agil utveckling från team till program- och portföljnivå, Scaled Agile Framework. Här kan finns anmälan till framtida utbildningstillfällen – rekommenderas!

Q2

Stretch Addera uppnådde högsta nivån: Atlassian Platinum Solution Partneren milstolpe som vi är extra stolta över. Nivån garanterar våra kunder en stabil partner. Teamet har uppnått de högsta kompetenskraven och vi har beprövade lösningar som skalar från små till stora kunder.

Pop-up kontor på Lurö – teamet flyttade ut i Vänerns skärgård. Där kombinerades onboarding av nya uppdrag med närkontakt med huggorm.

Q3

I Värmlandskogarna utmanade vi oss själva, tillsammans med Stretchare från Sverige, Norge och Danmark, på den årliga konferensen. 200 glada konsulter repellerade längs bergväggar, paddlade kanot, kröp runt i trånga grottor och dansade under regnbågen på toppen av Finnfallet – vilken energikick.

Platinum-nivån firades därefter med team-flytt till ett pop-up kontor i Barcelona under Atlassian Summit. Tillsammans kombinerades nytta med nöje, teamleverans med kompetensutveckling. Vi är alltid nyfikna på att lära oss hur man får ut mesta möjliga av verktygsviten och Atlassian Summit var mycket inspirerande miljö. Det förtärdes även ner en och annan tapas och kvällen med pizza och solnedgång på stranden minns vi gärna i vinterkylan. Höjdpunkten på Atlassian Summit var när Stretch utsågs till Atlassian Cloud partner of the year.

Q4

Vårt ”Application management” team stärkte sin kompetens ytterligare med AWS utbildningsdagar.

Vi avrundade Q4 med branschmingel där en Atlassian-dragning kombinerades med casinotema. Över 100 deltagare satsade allt och kvalade in i svartklubben för ytterligare utmaningar och prisutdelning. En oförglömlig kväll.

Sammanfattning

Året har präglats av stort fokus på datacenter, Atlassian-verktygen blir allt mer affärskritiska och det krävs en stabil miljö som låter användarna fokusera på sin kärnverksamhet. Under 2019 har Stretch Atlassian team driftsatt och förvaltat data center lösningar i såväl AWS som Azure miljö. För skalbarhet och anpassning är data center lösningar det självklara valet för storbolag.

Tack alla kunder för ert förtroende under 2018. Att arbeta nära tillsammans mer er ger oss inspiration varje dag!

I spåkulan inför 2019

Under 2019 visar på ett ökat behov av såväl Data Center som Atlassian Cloud instanser. Kontakta gärna oss om ni står i vägvalet av vart er Jira ska ligga. Vi hjälper er med rådgivning, migrering och serviceavtal. Vårt fokus är långsiktiga partnerskap där vårt Atlassian team bildar team med våra kunder.

Dela inlägget