Blogg

2020 en tillbakablick

Ett år som många bara vill stryka över

Men vi på Stretch Addera är väldigt glada och stolta över många tillfällen och stora delar av detta år!

Inte nog med att vi har ställt om och ändrat vårt arbetssätt internt, vi har även ställt om och ändrat vårt arbetssätt tillsammans med våra kunder för att fortsatt kunna leverera under andra förutsättningar. Teamet har fortsatt att tillsammans med våra kunder leverera värde men på ett annat sätt än vanligt.

Vi har kommit varandra och våra kunder närmare via nya typer av möten och digitala påhitt – som fikamöten, AWs, spel, tävlingar osv. allt digitalt såklart! Vem hade tidigare kunnat tro vilken hit det blev att spela rita och gissa över Teams, spela Minecraft under en AW, att köra fototävlingar över halva Sverige, att baka pepparkakshus online eller att ha en digital julkalender.

Vi har växt med 7 nya medarbetare under året och byggt upp ett helt team på ett nytt kontor! Välkomna Elin, Jakob, Sebastian, 2 Andreas och 2 Robin. Tack vare detta år har vi utvecklat vårt sätt att arbeta digitalt, vilket vi kommer fortsätta med för en ökad sammanhållning mellan alla våra kontor och en större flexibilitet i våra kundleveranser även framöver.

Som alla andra längtar vi självklart efter att träffas, både träffa varandra och våra fantastiska kunder. Den dagen kommer att komma och då kommer vi förhoppningsvis under lång tid framöver att uppskatta allt vi tidigare tog för givet ännu mer!

Tillsammans gör vi 2021 till ett bra år!

Teamet på Stretch Addera

Dela inlägget