Advanced Roadmaps – Kom igång!

Kom igång med Advanced Roadmaps!

Agila planer baserade på realtidsdata

Föreställ dig att inom 5 minuter ha tillgång till en realistisk prognos som bygger på dina teams velocitet och alla aktiviteter i teamens Jira Software-tavlor. Planen i Advanced Roadmaps for Jira är byggd utifrån realtidsdata från Jira. Skapa en master-backlogg, som spänner över dina team, och få beslutstöd för de tuffa prioriteringar som krävs för att få mesta möjliga kundnytta tillgänglig i nästa leverans.

Advanced Roadmaps för Jira ger rätt stöd för beslut

Advanced Roadmaps ger teamen styrkan att arbeta autonomt med ägarskap av sin backlogg och aktiviteter, kombinerat med agil planering och spårbarhet. Prognosen som genereras i planen ger ditt produktledarteam rätt stöd för sina beslut.

Kom igång med Advanced Roadmaps!

Appen Advanced roadmaps ingår nu i Jira Software Data Center och i Atlassian Cloud Jira Software Premium. Funktionaliteten finns där och väntar på att er organisation kommer igång med Roadmaps under Plan-fliken.

Stretch Addera erbjuder just nu ett startpaket som möjliggör en smidig start:

  • Uppsättning av attribut och behörigheter – konsultstöd
  • Onboarding
  • Online-kurs – Advanced Roadmaps plan editors
  • Space med how to guides
  • Trix och tips – hur arbetar andra?

 

Vi är den skandinaviska leverantören som tidigt klev på tåget med Advanced Roadmaps (tidigare Portfolio for Jira), det har varit kul att följa utvecklingen av funktionaliteten och bidra till våra kunders förbättrade arbetssätt i Jira Software + Advanced Roadmaps.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Dela inlägget