Atlassian, Blogg

Omfamna kraften i Atlassian Cloud

Atlassian Cloud – Det bästa alternativet?

Vilken vår och sommar det har varit – en riktig cloudsaga! Det digitala landskapet utvecklas ständigt och organisationer behöver anpassa sig för att ligga i framkant.

Atlassian Cloud är en verklig game-changer som erbjuder en mängd funktioner som förbättrar samarbete, effektiviserar arbetsflöden och ökar teamens produktivitet. Har ni fortfarande Jira Server? Kanske är det dags att överväga en flytt till molnet för att utforska de fulla möjligheterna i Atlassians verktygssvit. Låt oss titta närmare på några av fördelarna och nyheterna i Atlassian Cloud.

Garanterad upptid i Atlassian Cloud Premium:

En av de främsta fördelarna med Atlassian Cloud är garantin om oavbruten tillgång till dina viktiga verktyg. Säg adjö till serverunderhåll, uppdateringar och oro för driftstopp. Atlassian tar hand om infrastrukturen och prestandan i Atlassian Cloud, vilket frigör din tid och energi att fokusera på det som verkligen betyder något – er leverans.

Ändringskalender i Jira Service Management:

Med Jira Service Management Cloud får du en centraliserad plattform för att hantera och lösa kundförfrågningar. Genom användningen av ändringskalendern kan ditt team smidigt planera och genomföra ändringar, vilket förbättrar kommunikationen och säkerställer enastående kundservice.

Effektiv Incidenthantering med Opsgenie i Jira Service Management Cloud:

Opsgenie i Jira Service Management Cloud erbjuder en sofistikerad hantering av larm och incidenter. Genom att automatisera larmnotifieringar, förenkla incidenthantering och säkerställa snabba svar på kritiska problem, hjälper det ditt team att hantera incidenter smidigt. Dessutom ingår en mobilapp för att förbättra reaktionsförmågan, minimera driftstopp och maximera effektiviteten.

Spara tid och öka ditt teams produktivitet med Confluence:

Confluence, Atlassians samarbetsplattform, förenklar kunskapsdelning och samarbete. Vid Team 23 lanserades Confluence Whiteboards, nu tillgängligt i beta. Dessa interaktiva whiteboards som gör det enkelt för ditt team att brainstorma, planera projekt och visualisera idéer – allt direkt i Confluence. Med ett omfattande urval av mallar blir Confluence en central plats för kunskapsdelning och innovation, vilket gör att du kan ersätta extra whitebordlösningar, som till expempel Miro, och samla allt på ett ställe.

Hur kan jag migrera från Jira Server till Atlassian Cloud?

Många ställer frågor som denna när de överväger en övergång. Om det är dags att ta steget till Atlassian Cloud, kontakta oss för att få vägledning genom hela processen och dra nytta av fördelarna med Atlassian Cloud. Atlassian Cloud öppnar upp en värld av möjligheter, som ökad tillgänglighet, högre säkerhet och smidiga uppdateringar. Tillsammans kan vi utforska molnets möjligheter och stödja din organisations transformation.

Dela inlägget