Nyheter

God Jul och God Fortsättning

Atlassian Cloud till Somaya Stödjour

En av årets julklappar som vi är lite extra stolta över är Stetch Adderas donation av två års förlängning av Atlassian Cloud, Jira Software till Somaya Stödjour.
Somaya Stödjour är en ideell förening som stöttar kvinnor och HBTQI-personer med utländsk bakgrund som är utsatta för våld i nära relation och/eller lever i en hederskontext. De tillhandahåller bland annat stödlinje, stödchatt, skyddat boende och aktivitetscenter.

Vill du också vara med och bidra till Somaya Stödjours arbete är det möjligt att skicka ett bidrag till gåvokassan som oavkortat går till de kvinnorna som Somaya Stödjour hjälper.

Hur går jag tillväga?

Gör en direktbetalning via swish, märk betalningen med “gåvokassa”.

Swisha: 1235382841 eller skanna QR-koden till höger.

För övriga donationer, mejla info@somaya.se

 

Pengarna går till Somaya Stödjours gåvokassa

”Dina gåvopengar går oavkortat till vår gåvokassa för de som bor i våra skyddande boenden. Pengarna läggs på fritidsaktiviteter till barnen, gåvor vid födelsedagar och högtider eller utgifter vid in- och utflytt. Många som placeras hos oss har behövt lämna sitt hem i all hast och inte haft möjlighet att ta med sig annat än det absolut nödvändigaste.

Din gåva hjälper oss att bistå kvinnorna och barnen att fylla de mest grundläggande behoven i form av kläder, hygienartiklar och mat.” – Läs mer på https://somaya.se/

 

Stretch Addera vill hälsa alla kunder och samarbetspartners en riktigt god jul! Vi är glada över allt vi har åstadkommit tack vare er i år och ser fram emot ett minst lika spännande, glädjande och innehållsrikt 2023 tillsammans!

Bästa hälsningar 🥰🌲

Teamet på Stretch Addera

Dela inlägget