Atlassian, Blogg

Förbättra B2B kundservice med Jira Service Management

Jira Service Management – ny funktionalitet för extern support

Atlassian har nyligen introducerat spännande ny funktionalitet för extern support i Jira Service Management. Uppdateringen inkluderar kund- och organisationsprofilssidor med fält som ger agenter kontextuell information för varje ärende. Dessa fält kan användas i köer, SLA:er, rapporter och automatisering med hjälp av Jira Query Language (JQL).

Källa: https://community.atlassian.com/t5/Jira-Service-Management-articles/Introducing-rich-customer-context-in-Jira-Service-Management/ba-p/2362211

Visste du att var fjärde team redan använder Jira Service Management för extern support? Kunderna älskar verkligen bekvämligheten och effektiviteten med support via anpassade portaler, kunskapsbaser, widgetar och e-postfunktioner. Dessutom erbjuder plattformen robusta arbetsflöden, SLA:er, automatiseringar och rapporter som gör samarbetet mellan utvecklings-, drifts- och service-team smidigt.

Det bästa är att de nya kund- och organisationsfälten kan sökas via JQL, vilket gör det möjligt att skapa riktade köer, anpassade SLA:er, insiktsfulla rapporter och effektiv automatisering baserat på specifika kund- eller organisationsattribut. Från regionala köer till skräddarsydda SLA:er för högvärdeskunder – möjligheterna är oändliga!

Denna fantastiska funktionalitet är tillgänglig för användare på Premium- och Enterprise-planer. För nya projekt aktiveras funktionen automatiskt med hjälp av projektmallen för kundtjänsthantering. Existerande projekt kan aktivera funktionaliteten genom projektinställningarna.

Atlassian har en roadmap för Customer Service Management och din feedback är ovärderlig. Dela dina insikter och delta aktivt i att forma framtidens funktionalitet. Tillsammans kan vi göra den ännu bättre!

Delta i Atlassian Team Tour

Stretch sponsrar Atlassian Team Tour i Amsterdam den 16 juni. Missa inte denna fantastiska möjlighet att utforska, nätverka och lära dig mer om effektivisering av kundservice. Registrera dig nu och träffa vårt Stretchteam på plats! 

Dela inlägget