Atlassian, Nyheter

Följ med i Atlassianvärldens trender

Stretch Addera lanserar en egen LinkedIn som ett komplement till Stretchgruppens

På Stretch Addera är vi fler än 50 Atlassian specialister. Happiness in teamwork sitter i väggarna och här arbetar branschledande Jirakonsulter. Stretch Adderas leveransmodell är team, det ser vi som en stor styrka. Stretch Addera ingår även i ett större team – Stretchgruppen.

Stretchgruppen består av ca 20 bolag, där varje affärsområde är bolagiserat. Stretch startade sin verksamhet 2002, initialt var affären inom SAP men genom organisk tillväxt har nya affärsområden växt fram, vilket har resulterat i separata bolag inom Stretchgruppen för olika affärsområden.

Våra kunder får spetsen med Atlassian Platinum Partner bolaget Stretch Addera, snabbt till beslut och teamleveranser där alla från Stretch Addera har fullt fokus på Atlassianlösningar. Genom Stretch Adderas tillhörighet till Stretchgruppen har kunden även en naturlig tillgång till fler specialistbolag inom bland annat SAP, Salesforce, SAFe-utbildning, Prosci, BI m.m. – en hel palett av specialister, där varje färg lyser starkt – Då är det lätt att skapa färgstarka leveranser som bidrar till en mer hållbar värld!

Stretch Addera är stolta att vi ingår i Stretchgruppen men vi vill samtidigt erbjuda enkelheten för våra kunder att följa det senaste som sker inom vårt område – Atlassian. Nu lanserar vi Stretch Adderas egna sida på LinkedIn. Här kommer du hitta nyheter och event som är relevanta för alla med intresse inom Jira, Jira Service Management, Atlassian Cloud, Confluence, DevOps, ITSM, allt det vi på Stretch Addera älskar att dela med oss utav.

Missa inte att följa oss –  du kan vara en av dem lyckliga bland våra 500 första följare som vi kontaktar för att lotta ut trevliga Stretch följarpremier.

Dela inlägget