Atlassian, Blogg

Customer Success Planning – Confluence Template

Hela teamet bidrar med sin kunskap i Confluence

Service och kundupplevelse är navet i vår verksamhet. Kundens önskade resultat är målet vi strävar efter, kunden räknar med att vi kan agera guide och visa på rätt väg och nya möjligheter.

På Stretch Addera tror vi på kraften i våra team, våra konsulter känner Stretch kunders behov och de arbetar dagligen med servicen att leverera Atlassian-lösningar som lyfter kunden mot deras önskade resultat.

Att ta vara på styrkan i hela teamet är något vi på Stretch verkligen rekommenderar, och på vår senaste konferens var ett av passen fokuserad på hur vi hjälper våra kunder till framgång. Till vår hjälp använde vi oss av en template i Confluence.

Det finns många förskapade templates i Atlassian Cloud, tex postmortem template. En styrka med Confluence är att du även kan skapa egna templates, globala eller för ett Confluence Space.

Hur skapar du en bra template i Confluence?

  1. Skapa en samlingssida för där ni tex tänker samla innehållet från era skapade sidor. Lägg in en knapp med hjälp av Create Page From Template macro , det gör det enkelt för alla att skapa en sida med rätt template.
  2. Se till att du lägger med en label i din template som automatiskt läggs till för varje ny sida
    Vart lägger du till en label i en template i Atlassian clouds nya editor:
    Välj ••• -> Add labels.
  3. Page properties” och ”Page property report” macrot. Med en tabell i toppen på varje template sida kan du samla information från alla skapade sidor med en viss label och visa i en tabell på en samlingssida.
  4. Place holder text macrot ger dig möjlighet att hjälpa de som skapar nya sidor, texten syns endast i editeringsläget av sidan som skapas med hjälp av templaten.
  5. Använd @mentions i din sida för att tilldela ägandeskap eller vilka som ingår i teamet och deltog i mötet. Det ger tydligt ägandeskap samt säkerställer notifieringar.

Sprid kunskapen om er nya template i en Confluence bloggpost, i en demo eller på ett möte, så är ni igång.

Confluence är lätt att komma igång med! Accelerera nästa steg tillsammans med våra Confluence-specialister och få ut fulla värdet av er Atlassian-investering – kontakta oss så berättar vi mer.

Dela inlägget