Atlassian, Blogg

Atlassian Certified Masters

Daniel en av våra Masters berättar om drivkraften i att fortsätta certifiera sig inom Atlassian.

Atlassian Certified Masters kännetecknas av sina breda kunskaper inom Atlassian och det värde de dagligen tillför organisationer och team. De visar expertis på högsta nivå. För att uppnå Masternivån behövs minst 4 certifikat inom olika applikationer och tillämpningsområden för Atlassian portföljen. Varje certifikat kräver djup produktkännedom inom tex Jira Software, Jira Service Management eller Confluence. Daniel har fler certifieringar än kravet för Master, vilket även inspirerar andra på Stretch att sätta personliga mål att ta fler certifikat.

Varför är det viktigt för dig som konsult att certifiera dig?

”Dels för att få ett eget kvitto på att jag behärskar de applikationer jag arbetar med,
dels för att kunna bevisa för kunder att jag faktiskt vet vad jag pratar om.”

– Daniel Prahl

Vad driver dig att fortsätta certifiera dig?

”En nyfikenhet och vilja att fortsätta lära mig. Det har också funnits ett litet tävlingsmoment internt inom Stretch. Man vill så klart vara en av dem som uppnår Master!”

– Daniel Prahl

Vilken nytta får kunderna av att du fortsätter certifiera dig?

”Certifiering är ju en slags kvalitetsstämpel på konsulten. Så kunderna får bättre kvalitet i sin leverans!”

– Daniel Prahl

Vad kul att höra mer om Daniels tankar kring värdet av certifiering! På Stretch firar vi varje certifiering och vi är stolta över varje certifikat och den drivkraft som gör att man som individ vill lära sig mer!

Brinner du också för Atlassian eller är nyfiken på hur det vore med ett utvecklande jobb där möjligheterna till personlig vidareutveckling är oändliga? Kolla in dina möjligheter  här!

 

Dela inlägget