Atlassian, Blogg

Ännu en oförglömlig konferens i Riga och Jurmala

Atlassian Excellence: Framgångsrika kunder i fokus

Den senaste konferensen i Riga och Jurmala var en hyllning till teamwork och gemenskap. Vi samlade teamet från hela Skandinavien – Oslo, Växjö, Harstad, Stockholm, Karlstad, Göteborg och Malmö – och tillsammans skapade vi en atmosfär fylld av glädje och en kärlek för allt som har med Atlassian att göra. Här är en närmare titt på den känsla och det innehåll som fylldes i vart enda hörn av vår fantastiska konferens:

1. Teamwork och gemenskap:

För oss är teamwork mer än bara ett ord – det är en livsstil. Konferensen var en möjlighet att fördjupa vår kärlek för teamwork och dela vår passion med likasinnade individer. Oavsett om vi var på dansgolvet, i en workshop eller vid kaffekoppen var det alltid en känsla av samhörighet och samarbete som genomsyrade hela konferensen.

2. Atlassianfokus:

Vårt hjärta klappar extra hårt för Atlassianprodukterna och under konferensen flödade samtalen om Jira, Jira Service Management, Atlassiannyheter och Confluence fritt. Det fanns ingen brist på spännande diskussioner om hur dessa verktyg kan optimera och förenkla kundens teamwork.

3. Customer success:

Våra sessioner om Customer Success var höjdpunkten för många. Här delade vi erfarenheter, bästa praxis och framgångssagor om hur vi har hjälpt våra kunder att nå sina mål med Atlassianprodukterna. Kundnära diskussioner var överallt och vi utbytte insikter om hur vi kan skapa mer kundfokuserade lösningar.

4. Mingel och nätverkande:

Konferensen erbjöd gott om tid för mingel och nätverkande. Här kunde vi träffa och lära känna våra kollegor, utbyta erfarenheter och skapa potentiella samarbetsmöjligheter. Varje hörn och vrå var fyllda av spännande diskussioner om hur vi kan stärka vårt team ytterligare.

Från konferens till kontoren:
Våra teams resa med Atlassian fortsätter

Efter denna oförglömliga pop-up/konferens är vi mer övertygade än någonsin om värdet av customer success, teamwork och Atlassians verktygslåda. Vi är redo att ta med oss de nya insikterna och idéerna tillbaka till kontoren och fortsätta arbeta mot att skapa en ännu mer framgångsrik framtid för våra kunder.

 

Vi vill tacka alla deltagare och arrangörer för den varma och inspirerande atmosfären som vi fick uppleva. Teamwork är vår passion, och tillsammans kommer vi att sträcka oss ännu längre med våra Atlassianlösningar och addera ännu mer värde till våra projekt och företag. Vi vill också tacka EazyBI för deras inspirerande föreläsning och Eric Thyrell för hans värdefulla bidrag till konferensen. Vi ser fram emot att möta framtiden tillsammans med er alla!

Dela inlägget